Du er her

«Som smör i solsken»

Den svenske undertøysbutikken Uppercut.se / Upperty.com selger undertøy i over 50 land, og har nå tatt inn norske Comfyballs i sitt sortiment. Etter tre uker er konklusjonen fra det svenske selskapet klar:  «Comfyballs säljer som smör i solsken på Uppercut» 
Av Ove Hansrud
Publisert 08.06.2015 09:30

Anders Selvig

Comfyballs er et norsk undertøymerke for menn etablert av gründeren Anders Selvig med en klar misjon: Å lage undertøy med god plass til ballene.

Etter en meget god mottakelse i det norske markedet har Selvig de siste månedene jobbet med å forberede markeder utenfor Norge. Comfyballs er nå et registrert varemerke i 22 land.

 - Selv om vi fortsatt ikke får varemerkebeskyttet Comfyballs i USA fordi navnet blir oppfattet som vulgært, har vi stor tro på at vi skal komme i mål også der til slutt, forteller Anders Selvig på Comfyballs.

- Markedene utenfor Norge er store og spennende fordi nesten ingen har hørt om Comfyballs. De som hører om oss ønsker å kjøpe, men vi har til nå ikke hatt noe velfungerende nettbutikk for ordre utenfor Norge. Nå kan vi enkelt henvise mange av disse til Uppercut, sier Anders Selvig.