Du er her

Adia - motemerke i store størrelser

- Vi utfordrer markedet med Adia, en rå og feminin merkevare for kvinner i store størrelser. Med fire årlige kolleksjoner gir vi kvinner med former mulighet til å følge siste mote hele året.
Av Ove Hansrud
Publisert 02.12.2014 09:00

- Vår ambisjon er å lage en merkevare som bryter grensene for konvensjonell stormote hvor de kvinnelige formene og de trendy detaljene ofte blir borte. Vi merker en klar etterspørsel etter mote med kant - for eksempel kule jeans - for motebevisste kvinner med runde former, forklarer administrerende direktør Claus Zinc fra B & C Tekstiler om bakgrunnen for lanseringen av Adia.

Adia er afrikansk og betyr en gave eller noe som bringer rikdom i livet ditt.- Betydningen av ordet Adia er i tråd med hva vi ønsker med den nye merkevaren. Vi ønsker å berike kvinnene i plus-size segmentet med mote med en ny vri. Vi blander det rå med det elegante i et feminint uttrykk - et uttrykk som allerede har stor suksess med merkevaren Miss Baron, sier Claus Zink.

Adia-kolleksjonen inneholder alle typer plagg, også yttertøy. Jeans vil være en viktig del av kolleksjonen, men også alle typer topper i forskjellige modeller, også spennende strikkeplagg for høst/vinter 15/16. Også kjoler er viktige elementer i Adia-kolleksjonen, og gjenspeiler de nyeste trendene når det kommer til farger, print og silhuetter.
- På jeans-siden utnytter vi den kompetansen B & C Tekstiler har bygd opp gjennom flere tiår med merket InTown. Passform og komfort er det viktigste - også når det kommer til motejeans, konstaterer direktøren.Adia vil i de kommende ukene bli introdusert for innkjøpere i Danmark og i Norge, Holland, England og Tyskland. Etter hvert kommer Sverige og Finland.

Adia lanseres på en rekke regionale og internasjonale messer, blant annet CIFF i København, Curvy Sexy i Berlin, JustBIB i Amsterdam og i MOTEUKA i Oslo. Merket er rettet mot både spesialforretninger i stormote og mot nettbutikker og motebutikker der plus size inngår. I Norge skal Adia representeres av Mette Say Rasmussen og Egil Nordvik.