Du er her

Alltid kvalitet fra Riccovero

- Leverer alltid kvalitet, har flotte varer og dyktige selgere! Dette er en av mange positive tilbakemeldinger fra kundene da Riccovero ble kåret til årets leverandør.
Av Ove Hansrud
Publisert 06.02.2017 08:49

Tekstilforum kårer årets leverandør basert på en avstemning blant leverandørenes kunder på tekstilforum.no. Årets pris ble delt ut under Texcon-messa på Lillestrøm.

- Vi har innstiftet prisen for å fremheve de gode leverandørene og den jobben de gjør for kundene sine. Og gledelig nok er det mange av dem. I år fikk vi inn mellom 20 og 30 forslag. Men Riccovero skilte seg tidlig ut som den beste kandidaten. Og det er ekstra gledelig å dele ut prisen til et norsk varemerke, sa redaktør Ove Hansrud. Carina Johansen tok i mot diplomet på vegne av Riccovero og takket kundene for gode tilbakemeldinger og godt samarbeid.

Familien Kvamme fra Stryn kunne markere 80 årsjubileum som tekstilprodusent i fjor, og samtidig kunne Finn Einar Kvamme markere at det var 30 år siden han lanserte varemerket Riccovero. I dag fremstår Riccovero som ett av de beste norske varemerkene i motebransjen med en omsetning på engrossalg på rundt 100 millioner og solide resultater i en årrekke, og et titalls egne butikker.

Dette er juryens begrunnelse:

Høy kvalitet og gode, salgbare kolleksjoner. Gode til å følge trender. Selgerne er også samarbeidspartnere som gir gode råd. Riktige og presise leveringer, god kundeoppfølging og god B2B-løsning.

 

 

Nøkkelord