Du er her

Bergans flytter til Asker

Om et halvt år starter totalrenoveringen av det 5600 kvadratmeter store kontorbygget i Hagaløkkveien i Asker. Bygget skal bli Bergans nye hovedkontor.
Av Redaksjonen
Publisert 06.12.2018 09:15

Bergans, som i dag har kontorer i Hokksund og lager i Tyskland, har inngått en avtale med Holtefjell Eiendom om å leie flere etasjer i bygget, som ligger rett ved Asker togstasjon og Asker sentrum.

Eiendomsselskapet Holtefjell Eiendom vil igangsette totalrenovering av Hagaløkkveien 13 i andre kvartal neste år. Det dreier seg totalt om 5600 kvadratmeter. Om Bergans får innvilget byggesøknaden skal det i tillegg bygges en paviljong som blant annet skal huse et eget showroom. Bergans blir den klart største leietakeren i bygget når de flytter 100 ansatte fra Hokksund til Asker i løpet av 1. kvartal 2020.

– Vi valgte Asker sentrum fordi vi mener det er den perfekte lokaliseringen for oss, med nærhet til både naturen og hovedstaden. Asker er et sentralt knutepunkt for kollektivtransport og vi kommer nærmere våre egne fagmiljøer, som er positivt med tanke på rekruttering og utvikling. Vi gleder oss veldig til å ta i bruk alle mulighetene Asker gir. Både de fantastiske turområdene og det mangfoldige og levende sentrumet. Det at Asker kommune har et nært forhold til Asker Turlag passer oss også veldig godt. Alle våre ansatte kurses i å bli ambassadører for DNT, og målet er også å bli gode ambassadører for Asker og den nye storkommunen, sier administrerende direktør i Bergans, Jan Tore Jensen. (Pressemelding)

Nøkkelord