Du er her

Cathrine Knudsen fronter Part Two

 Part Two portretterer den norske kunstneren Cathrine Knudsen i sin kommende sommerkampanje ”Authentic Moments”,. Kampanjen, som lanseres i april, viser Cathrine i sitt eget univers og forteller om hennes livsstil og profesjon, med en serie bilder tatt av den danske motefotografen Olivia Frølich.
Av Ove Hansrud
Publisert 06.01.2014 18:45

Cathrine Knudsen representerer nettopp de verdier som Part Two ønsker å fremheve med ”Authentic Moments”. Hun besitter nærvær, naturlig femininitet og livsglede. Hun er dessuten kjent for sin kreativitet og evne til å samle mennesker i spennende og inspirerende rammer.

 Cathrine Knudsen bor i Oslo med sin mann og to sønner. Hun er kunstner og maler oljemalerier inspirert av naturen. Hun har ofte utstillinger både i Norge og i utlandet hvor hun de sistepar årene har høstet stor anerkjennelse og nettopp fått en femteplass i konkurransen om beste internasjonale maleri ved kunstbiennalen i Firenze i 2013.

 Part Twos sommerkolleksjon kjennetegnes av casual silhuetter og søte, feminine detaljer. Merket presenterer en frisk og easy-to-wear sommergarderobe til kvinnen med avslappet stil som ønsker å kle seg komfortabelt, smart og feminint.