Du er her

Cavour satser på målsøm for kvinner

- Vi ønsker å gi kvinner samme mulighet som menn alltid har hatt. Vi går for 100 prosent likestilling i målsøm, sier Richard Scharnke, eier Cavour Retail AS.
Av Redaksjonen
Publisert 19.09.2019 16:19

Cavour Woman åpnet i Vika Oslo 13. september. – Et unikt konsept for kvinner. Dette er mer enn en butikk, det er et helt univers for kvinner på kvinners premisser. Cavour Woman hyller kvinnen med stor K, sier Scharnke.

- Cavour Woman tar kvinner på alvor og gir dem den oppmerksomheten de fortjener. Vi kaller det empowered women, power dressing for power ladies. Sterke kvinner baner vei for andre og går med største selvfølge i dress. Cavour Woman bidrar til at kvinner blir sett i kraft av sin personlighet. Kvinner står for noe viktig i dagens samfunn, de har makt og er mer synlige enn før på viktige arenaer i samfunnet. Cavour Woman gir kvinner muligheten til å fortelle sine historier og tilbyr målsydde antrekk. 

- Vi skaper kvalitetsplagg som passer kvinners personlighet og kropp. Hos oss kan du bygge basisgarderoben med tidløse klassikere som du kan ta frem igjen år etter år, sier Hanne Bosnes, innkjøper i Cavour Woman.

Rollemodeller


Fire sterke kvinner som rollemodeller: Nassima DzairAnita,  Sunniva Rose Krohn Traaseth og Isabelle Ringnes.
   Foto: Dusan Reljin

Cavour Woman har håndplukket fire innflytelsesrike merkevareambassadører; næringslivsleder Anita Krohn Traaseth, fysiker og blogger Sunniva Rose, daglig leder og gründer av Interbridge, et firma som kurser ungdom til å bli endringsagenter og ta samfunnsansvar, Nassima Dzair og gründer av TENK og Equality Check, Isabelle Ringnes. De tør å skille seg ut og byr på seg selv i det offentlige rom, og alle fire har stått i stormer og sparket inn dører for sine medsøstre.

- I 2012 søkte jeg på jobben som toppsjef i Hewlett-Packard Norge, en lederjobb ingen kvinner hadde hatt siden HP ble etablert i Norge i 1967. De rundt meg sa jeg måtte forberede meg på å ikke få jobben. Jeg måtte ikke ta gleden på forskudd.  Men jeg gjorde ikke det. Jeg måtte forberede meg på det motsatte, sier Anita Krohn Traaseth, næringslivsleder og Cavour Woman-ambassadør.

- Du kan ikke gå inn i en konkurranse, for det er det de få topplederstillingene er, og forberede deg på at du skal få sisteplass. Du må gjøre det motsatte. Du må se for deg at du kommer helt i mål, sier Krohn Traaseth.


Teamet bak Cavour Woman: Sebastian Scharnke, Linn Seljeset, Hanne Bosnes og Richard Scharnke

 

Faktaboks

Om Cavour

Flaggskipbutikken Cavour Man åpnet i 2017 av Richard Scharnke og Sebastian Scharnke. Cavour tilbyr skreddersydde antrekk til en god pris. Cavours egenproduserte linjer er hovedsakelig produsert i Italia. Cavour fører kjente luksusmerker for han og henne. I dag har Cavour tre herrebutikker og Cavour Woman i Vika.

Richard Scharnke har jobbet i den norske motebransjen siden 2006. Han er deleier i YME Universe og Cavour.

Hanne Bosnes er innkjøper i Cavour Woman. Hun har erfaring fra Høyer Luxury og besitter meget god kunnskap om luksusindustrien og det norske markedet.

Linn Seljeset har mange års erfaring fra motebransjen som butikksjef og innen markedsføring. Nå har hun stillingen som Digital Manager og innkjøper i Cavour Woman.