Du er her

Close to My Heart satser i København

Siv Katralen og 4Knits satser tungt for å utvikle Close to my Heart i Norge og utlandet og stiller ut på CIFF i København for første gang.
Av Ove Hansrud
Publisert 24.06.2019 09:31

- Det er tøffe tider for bransjen. Det er da vi må satse. Etter en stor markedsinnsats, blant annet med et godt samarbeid med Elle i vår, satser vi nå videre med egen stand på CIFF i København, forteller Siv Katralen.

- Det er et tungt løft for oss, men vi vet at mange norske innkjøperne besøker København. Vi ønsker å vise våre forhandlere på et tidlig tidspunkt hva Close to My Heart står for, og selvsagt tiltrekke oss enda flere forhandlere. Samtidig tar vi de første forsiktige skrittene for å få i gang eksport. Da er det naturlig å starte med stand på CIFF, både for å få etablert distribusjon i Skandinavia, men selvsagt også for å få vist oss fram for andre internasjonale innkjøpere. Vi har fått en god plass på stand C3-002 i C-hallen, med høy bakvegg, slik at vi kan få markert oss skikkelig, sier Katralen.

Hun er godt fornøyd med prekolleksjonen, som er blitt godt mottatt av kundene, og har stor tro på hovedkolleksjonen som skal vises i København og i showrommet på Norwegian Fashion Center.


Teamet bak Close to My Heart: Marte Kvilhaug Stalsberg (t.v.), Siv Katralen,Julianne Hartmann Boysen (t.h.) og Karolina Kamola (bak)

 

 

 

Nøkkelord