Du er her

Color Cocktail på Fornebu

Norwegian Fashion Center på Fornebu inviterer til Color Cocktail under Norwegian Fashion Week som starter lørdag 10. august.
Av Ove Hansrud
Publisert 28.05.2019 09:15

- Vi har engasjert stylist Jan Gunnar Svenson til å gjøre et fargerikt, innbydende og ikke minst faglig tungt program. Vi arbeider ut fra fire temaer, og vi skal ha utstillinger med klær fra leietakerne for å illustrere de fire temaene og vise innkjøperne hovedlinjene de bør følge i sesongens innkjøp ved hjelp av trend-boards. Jan Gunnar Svenson skal holde tre trendforedrag de første dagene. Men hele opplegget har en rød tråd og er organisert slik at alle vil få et faglig utbytte og et innblikk i sesongens viktigste farger og trender uansett når de kommer for å kjøpe inn. Utstillingene vil stå oppe både uka før og etter selve innkjøpsuken. Målet vårt er at gjestene våre skal alle føle at de får informasjon,  inspirasjon og faglig påfyll uansett når de besøker oss, forteller Jannike Moe, daglig leder i Norwegian Fashion Center.

- Som vanlig vil vi i tillegg tilby et variert tilbud av mat og drikk, med tre foodtrucks, egen kaffevogn, gratis frokost hver dag og pølsevogn i resepsjonen. Det blir masse aktivitet med telt og mange muligheter til å slappe av ut på torget. Inne vil vi som vanlig ha en Beauty wall med Tone Lise Akademiet/Beauty Product og På Håret. Det er også gjort en samarbeidsavtale med Sjøflyhavna, der utstillere og gjester får spesialpriser, og vi jobber bl.a sammen med Tekstilforum for å finne et transportopplegg, sier hun.

Det blir mange aktiviteter i Oslo denne uken. Sko- og Veskemessen i Skohuset på Helsfyr holdes fredag 9., og 14. til 16. august arrangeres Oslo Runway.

Nøkkelord
Faktaboks