Du er her

Dale presenterte VM-gensere

En årlig høstseanse er Dale of Norways presentasjon av neste sesongs VM-gensere. Denne gang var en rekke profiler fra langrenns- og alpinlandslaget samlet i Norwegian Fashion Center for å presentere sesongens VM-gensere.
Av Redaksjonen
Publisert 12.10.2018 12:16

Sjur Røthe, Therese Johaug og Simen Hegstad Krüger med Seefeld-genseren.

Seefeld er den nye offisielle VM-genseren, laget eksklusivt for den norske landslagstroppen til ski-VM 2019 i Seefeld, Østerrike.

Seefeld en sporty genser, med en touch av retro. Fjell og snøkrystaller er inkorporert i mønsteret, og genseren har en norsk flaggstripe på innsiden av den høyhalsede kragen. Genseren er strikket i Norge, i 100 prosent lett og silkemyk og smussavstøtende merino-ull av høy kvalitet.

Alpin-VM 2019 går i Åre. Utøvere fra alpinlandslaget presenterte Åre-genseren, som er designet og strikket i Norge, i 100 prosent lett merino-ull. Designet er inspirert av 1950-tallets norske sportsgensere med en stripe over brystet, kombinert med dalende snø. De tradisjonelle korsene over stripen ble i gamle dager strikket inn i gensere som beskyttelse mot det onde.

Nøkkelord