Du er her

Dale produserer for Rossignol

Dale of Norway ble solgt til Rossignol-gruppen ved årsskiftet. Nå bærer oppkjøpet frukter - på Dale - med produksjon for Rossignol.
Av Redaksjonen
Publisert 27.06.2018 15:58

I første omgang flytter Rossignol produksjonen av tre strikkegenser-modeller til Norge. I 2018 vil dette utgjøre 1000 gensere. Tallet for 2019 er fremdeles uavklart, men kan stige til hele 16 Rossignol-modeller produsert på Dale. Dette er en sjelden begivenhet: En utenlandsk bedrift som outsourcer sin produksjon til Norge, heter det i en pressemelding fra Dale of Norway.

Nye arbeidsplasser

Sammen med salgsøkning for Dale of Norway siste året, betyr dette i sum behov for nye ressurser på Dale, både når det gjelder produksjonsutstyr og nye arbeidsplasser. Rossignol og Dale of Norway er to sterke merkevarer med ulike identiteter. Likevel vil et økt samarbeid gi synergieffekter, da den prosjekterte kapasitetsøkningen også vil være tilgjengelig for Dale of Norway. Dette muliggjør vekst for Dale of Norway, noe som har vært Rossignols mål fra dag en.

Lærer av de beste

Kompetansen er sterk på Dale, og Rossignol ønsker å lære av de beste. Både når det gjelder valg av maskintyper og garn er Dale of Norway selvsagte rådgivere. Og ikke minst: Alt i alt vil en produksjonsøkning gi bedre omsetning for forhandlernettet til både Rossignol og Dale of Norway.

Nøkkelord