Du er her

Dale sponser håndballforbundet

Dale of Norway er ny sponsor for Norges Håndballforbund.
Av Redaksjonen
Publisert 12.10.2018 12:28

Partene har inngått en samarbeidsavtale om representasjonsantrekk for seniorlandslag og administrasjon for de neste to årene. Dale of Norway er kjent for å utvikle kvalitetsprodukter i strikk, og samarbeidet vil synliggjøres gjennom håndballens offisielle strikkede mesterskapsgenser.

-Vi er veldig stolte over å kunne titulere oss som samarbeidspartner til Norges Håndballforbund! Dale of Norway har vært en samarbeidspartner til skiidretten i over 60 år, men dette er noe nytt, spennende og i tråd med retningen merkevaren beveger seg, sier sponsorsjef John Olav Evans i Dale of Norway.

Den store fordelen med landslagene i håndball er at de spiller to mesterskap årlig, som er i viktige salgsperioder for oss i Dale of Norway. I tillegg deltar lagene forhåpentligvis i sommer-OL, som vil kunne gi oss synergier over i det å bli et mer helårsmerke. Landslagene i håndball er krydret med flotte profiler som skal bidra til å markedsføre den offisielle mesterskapsgenseren vi skal produsere, avslutter Evans.

-Det er meget gledelig at en så tradisjonsrik og erfaren aktør som Dale of Norway ønsker å spille på lag med våre landslag og oss i Norges Håndballforbund framover. Dette er en partner med lang historie, som har evnet å beholde det autentiske samtidig som de har tilpasset seg et marked i stadig forandring. Dale of Norway er kjent for å utvikle kvalitetsprodukter i strikk i snart 140 år, og har designet offisielle gensere til det norske skilandslaget til hvert vinter-OL og ski-VM siden OL i Cortina i 1956. Dale of Norway vil nå utvikle håndball-Norges første, offisielle strikkede mesterskapsgenser, som vi håper og tror vil varme og glede supportere og landslagsspillere i tiden framover, sier markedssjef i Norges Håndballforbund, Rasmus Aarflot. (Svein Andrésen/pressemelding)