Du er her

Dekker alt av «det innerste»

Med en bred portefølje fra dekker mor og datter og Hanne Skjoldhammer Bjerke og Jannicke Skjoldhammer Jansen hele spekteret av «det innerste» – undertøy, nattøy, badetøy, sokker og strømper.
Av Ove Hansrud
Publisert 04.08.2017 09:15

Med merker som Falke, Ringella, Felina og Selmark i front. Og nå med tre nye merker Oscalito, Janira og AFS International.

Et sortiment som gjør dem til leverandør av mersalg og økt bruttofortjeneste. – De kundene som prioriterer denne typen varer og er dyktige på vareeksponering og mersalg, har meget god inntjening, slår de fast.

Oscalito

Oscalito er et italiensk familieselskap grunnlagt i 1936, og driftes i dag av tredje generasjon i Torino.

- Oscalito produserer selskapstopper, trøyer og undertøy i ulike kvaliteter hvor alt produseres i Italia. Råmaterialer som ull både spinnes og farges i Italia, og all produksjon av varene foregår i egen fabrikk i utkanten av Torino. Alt skjer ut fra det som ser ut som et alminnelig leilighetskompleks, men som i realiteten huser alt fra designere og produktavdeling, til produksjon, kvalitetskontroll og pakking. Hvert enkelt plagg blir kvalitetssikret før de sendes fra Italia, så her får man et produkt som i 99,9 prosent av tilfellene er helt perfekte, sier Jannicke Skjoldhammer Jansen.

De meste solgte varene i Norge er topper og benklær, og produktene har gjennom mange år gjort det godt på det norske markedet – fortrinnsvis høst/vinter basert på ull/silke kvaliteten. Oscalito produserer også topper i ren bomull, silke, lin mm. På messen i august vil vi selge høst/vinter kolleksjonen med omgående levering, og ta i mot forhåndsordre på vårens varer. 

Janira

- Janira er et nytt merke i Norge. Produsert av en 60 år gammel familiebedrift lokalisert i Barcelona. Janira er spesialister på truser. Det perfekte tilvalget til alle undertøysmerker når det kommer til shaping, bomull, usynlige kanter og innovative blonder, sier Skjoldhammer Jansen.

-  Janira har i løpet av de siste sju årene slått seg stort opp på eksport. Årsaken er at passform, funksjon og pris står godt i forhold til hverandre. Der andre produsenter anser kvinner som ”tuber” med rette plagg, produserer Janira ”customfit” varer, noe som gir en unik komfort og en mer sexy look. Janira produserer også lekre topper, leggings og hold-in.

 AFS International

Skjoldhammer Agenturer representerer også merkene David, Vacanze Italiane og Iconique – alle merkene selges under paraplyen AFS International. AFS International er en familiebedrift lokalisert mellom Napoli og Pompeii, og styres i dag av tredje generasjon.

- Badetøyet har vært solgt bra i Norge sommeren 2017, og vi regner med en økning kommende sesong, da tilbakemeldingene fra kundene har vært meget positive inneværende år. Plaggene er konkurransedyktige på pris, og de leverer varer som passer norske kvinner godt både i uttrykk og passform, sier Skjoldhammer Jansen.

- Nytt av året er at vi også introduserer et nytt merke fra AFS International som heter ”Miradonna by Miraclesuit”. Dette er et nytt merke med formende (shaping) badetøy, produsert i et samarbeid mellom Miraclesuit (amerikansk suksessrikt selskap av hold-in og shaping produkter) og AFS International.