Du er her

EGER løfter fram unge talenter

Eger har startet sin store vår-kampanje Raw Talents. Her presenteres noen av Norges nye, unge talenter, både foran og bak kamera.
Av Redaksjonen
Publisert 13.05.2019 14:14

De fire modellene som frontes har hver sin spennende karriere: skater Mats Hatlem, sanger Lil Halima, skuespiller Theresa Eggesbø og stjernemodell Vetle Emile. Bildene er tatt av Alvin Santos og Torjus Bergli, og stylister er Hannah Hansen og Torstein Lohne.

- Utgangspunktet for kampanjen var at vi ønsker å støtte unge norske talenter og gi dem en plattform å vise seg frem på. Vi er veldig fornøyd med resultatet og synes dette er helt i tråd med Eger sin ånd, sier Jim Thomas Rengård, Marketing Director ved EGER.

Vetle Emile har gjort mye utenfor Norge. Han debuterte på den internasjonale catwalken Virgil Abloh og hans egen Louis Vuitton-debut i fjor. Denne våren er han blant ansiktene iden nye Chanel-Pharrell-kampanjen, og han har tidligere denne sesongen gått for blant andre Bobby Abley og danske Astrid Andersen i London, Buscemi i Milano og Yohji Yamamoto i Paris.

Lil Halima har talenter både innen sang, låtskriving, piano og fiolin, i tillegg til billedkunst. Hun slapp sin debut-EP «love songs for bad lovers» i oktober 2018, som førte til nominasjoner til Nordic Music Prize Award og Spellemannprisen i kategorien «Urban». Hun slapp nylig sin siste singel ”who do you love”.

I tidlig alder startet Mats Hatlem å skate, og siden har det gått slag i slag. Det største høydepunktet i karrieren så langt er seieren i EM i 2014, og andreplass i VM i Colorado samme år.

Theresa Eggesbø er kanskje mest kjent fra NRK-serien SKAM, som den noe bitre ekskjæresten til hovedkarakter Even. Under artistnavnet Resa debuterte hun med singelen ”Sassy” og slapp nylig sin siste singel ”God Is Drunk”. (Pressemelding)