Du er her

Full fart for Jørgen og Allsize i USA

- Det er mye snakk om hvor vanskelig det er å lykkes i USA. Men med de rette produktene, gode kontakter og masse hardt arbeid er det mulig, sier Jørgen Hem i Allsize.
Av Ove Hansrud
Publisert 31.08.2015 08:30

Allsize deltok nylig på en stor messe i Chicago.

Jørgen Hem langpendler mellom NOrge og USA.

Det siste året har Hem vært ansvarlig for Allsize sin USA-satsing i tillegg til å være agent for det danske stormotemerket for menn i Norge. – Det har vært en meget omfattende jobb, og jeg har nærmest blitt langpendler mellom Norge og USA. I sommer har jeg vært i Chicago, Las Vegas, Minneapolis og Boston i løpet av noen uker. Derfor er det meget tilfredsstillende å se at vi nå har kommet godt i gang, med leveranser til store og viktige kunder. Det er fortsatt en lang vei å gå, men starten har vært meget bra, sier Hem.

Han og han s kolleger har brukt mye tid på å bearbeide og snakke med ulike kontakter. Noe som har ført de tre Allsize-merkene Replika, North 56,4 og Aero merker inn i mange ulike butikker, både enkeltstående butikker og kjeder og varehus, blant annet i Macy´s. - Store størrelser er mer en vanlig del av sortimentet i herrebutikker i USA enn i Europa. Vi har et så bredt konsept at det passer godt inn, og vi er blitt godt mottatt. Det har vært tøft og tidkrevende, men svært lærerikt og morsomt, sier Hem.