Du er her

Gap på Zalando

Gap, GapKids og babyGap er nå tilgjengelige på nettbutikken Zalando i 14 europeiske land. I Norden har merket til nå kun vært tilgjengelig gjennom Gaps egen nettbutikk.
Av Ove Hansrud
Publisert 19.05.2015 11:45

 

Amerikanske Gap har siden starten i 1969 gjort seg bemerket med klassisk, avslappet og komfortabel mote. Kolleksjonene passer til alle anledninger, og har gjort det ikoniske merket populært blant kunder over hele verden. Denim utgjør fortsatt grunnstammen i sortimentete.

- Gap er et  merke som vi synes det er veldig spennende å kunne bringe til det europeiske markedet. Ved å kombinere de legendariske Gap-produktene med andre merker som er tilgjengelige på Zalando, kan kundene finne frem til sin helt personlige stil, sier David Schneider, styremedlem i Zalando.

- Zalando er en av Europas mest besøkte plattformer for mote på nett, og vi er stolte over å kunne tilby de seneste kolleksjonene fra Gap her. Vi ser frem til å gjøre vår klassiske amerikanske mote tilgjengelig for nye kunder i Europa. For oss er samarbeidet med Zalando et strategisk skritt som vil bidra til å styrke vår merkevare, sier Stefan Laban, senior visepresident i Gap International.