Du er her

Give Back Friday på Eger

Black Friday er dagen hvor det forventes store rabatter, og det vil bli gode tilbud i butikkene på Eger i Oslo.- Vi ser en mulighet til å gi noe tilbake, og har valgt å kalle BLACK FRIDAY for GIVE BACK FRIDAY, sier direktør Nina Buzzi i Eger.
Av Ove Hansrud
Publisert 22.11.2017 11:00

- Vi håper dette kan være med til å sette en fin ramme rundt Black Friday konseptet i Norge, og at GIVE BACK FRIDAY kan vokse seg større i årene som kommer. Deler av omsetningen under GIVE BACK FRIDAY går i år til Frelsesarmeens julegryte.

Samtidig oppfordrer vi våre kunder til å være med å vippse en valgfri sum denne dagen. Til sammen håper vi å få samlet inn et større beløp fra EGER og kundene våre. 

- I USA handler Black Friday om rabatter og det å få mest mulig for pengene, noe som lett kan føre til bruk-og kast shopping. Egers verdier er motevarer med høy kvalitet og lang varighet, vi mener dette er mer bærekraftig.

På samme måte som Black Friday i andre land vil vi gi våre kunder gode rabatter og tilbud denne dagen, samtidig vil vi gjøre noe mer.  Derfor vil vi støtte Frelsesarmeen i deres gode arbeid med å hjelpe folk som trenger det i hovedstaden.

- Vi er stolte av å innføre et konsept som gir tilbake til Frelsesarmeens julegryte, og håper dette kan bli en ny norsk tradisjon hvor vi kan hjelpe deler av lokalsamfunnet til en bedre hverdag, sier Nina Buzzi.

Nøkkelord