Du er her

Gründerkurs for motenæringen

SOFI – School of Fashion Industry tilbyr sammen med Norwegian Fashion Hub et nytt et gründerkurs for motenæringen.
Av Ove Hansrud
Publisert 01.10.2019 11:06

Kurset vil foregå på kveldstid og er rettet mot designstudenter og motegründere som trenger hjelp med å bygge opp en forretningsplan. Det blir fem kurskvelder med totalt 20 undervisningstimer med start 21. november.

Motenæringen har de siste årene gått gjennom radikale endringer. Disse endringene drives frem av nye digitale forretningsmodeller, nye salgskanaler og et tøffere innkjøpssystem. For å lykkes som merkevare eller designer i dag må man ha en solid kombinasjon av god forretningsforståelse i tillegg til gode produkter som kunden etterspør.

Aktører i designbransjen har behov for en bedre forståelse av moderne entreprenørskap med innovative forretningsmodeller for at de særlig i oppstartsfasen skal kunne effektivt kartlegge behov og utvikle tilbud som treffer dagens marked.

Gründere trenger bedre verktøy for å kunne bygge en attraktiv og gjenkjennelig profil i et presset markedet, skape en stabil økonomi og kommunisere sin identitet til riktig målgruppe.

Dette prosjektet vil gi tilgang til forretningsutviklingskompetanse, verktøy og nettverk for aktørene som er med på programmet.

Forelesere er blant andre Glen Veiby, Håvard Løkke og Linda Refvik.

Veiby er administrerende partner for Blender Group. Selskapet stammer fra Blender Agency og utvikler og driver merker i motebransjen..

Håvard Løkke har over 15 års erfaring innen omdømmebygging, strategiutvikling, strategisk og operativt markeds- og kommunikasjonsarbeid.

Linda Refvik har mange års erfaring som leder/administrerende direktør i små og mellom store bedrifter.. Hun har vært ansvarlig for store innovasjon og omstillingsprosesser og har igjennom dette arbeidet en solid erfaring i å utvikle og motivere organisasjoner/mennesker i tillegg til å bygge nye og utvikle eksisterende merkevarer. Linda er i dag ansatt som CEO for Norwegian Fashion Hub.

Mer informasjon: http://www.sofi.no/grunderkurs

Nøkkelord