Du er her

Hard life, soft night

Herremann sin filosofi er enkel; lett å ha på og enkelt å ta av. Komfort er alt, både i form og funksjonalitet.
Av Ove Hansrud
Publisert 25.07.2012 07:15

Herremann er et norsk merke med fokus på undertøy og nattøy. Her brukes fibre fra bambus, som har spesielle egenskaper. Klærne er myke som hud, har minst mulig sømmer og ingen stikkende etiketter. De er PH-nøytrale og holder varm hud tørr og temperert.

I printene finner man røtter i tradisjon og arv, alltid med en referanse til nåtid. Herremanntøy kan brukes gjennom natten, tidlig morgen, i andre fysiske aktiviteter eller som erstatning til ull-undertøy. 

Kolleksjonen består av nattskjorter, løse bukser, lange bermudashorts, long-Johns og lang, og kortermet t-shirt og singlet.

Herremann er utviklet av Lilleba i Stavanger, som består av gründer og AD/klesdesigner Silje Sivertsen og Nina Eikerol, AD/grafisk designer. Duoen har fra før lansert barnemerket Lilelba.

- Lilleba medlem av Initiativ for Etisk Handel og ønsker å være en pådriver for å sikre at tekstiler som selges med vår logo er produsert under de beste forhold både når det gjelder mennesker og miljø.

Det er viktig for oss at klærne er funksjonelle og behagelige. Så langt det er mulig, skal det være rom for å vokse i klærne, slik at de varer lengre.

_______________________________________________________________


Lik oss på facebook, og få tekstilforum-nyheter rett på sida di


 ________________________________________________________________


Papirutgaven av Tekstilforum kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet for tekstilhandelen i Norge.


Bli kjent med papirutgaven her.


________________________________________________________________
"