Du er her

Helt som normalt!

Innkjøpsuka nærmer seg slutten, og kan oppsummeres slik: Gryende optimisme, men fortsatt er de fleste forsiktige. Noen strålende fornøyde leverandører og andre som ikke er sååå fornøyd.
Av Ove Hansrud
Publisert 15.08.2019 16:23

Her spenner reaksjoner og kommentarer fra leverandørene over hele registeret: De som har god grunn til å være godt fornøyd og som har økt salget i forhold til forrige messe. De som sier de har hatt en fantastisk økning, men som kanskje ikke har hatt så stor økning likevel. De som er sånn passe fornøyd. Og de som har hatt for god tid til å lese aviser både på nett og papir. Med andre ord: Helt som normalt!

I Norwegian Fashion Center, Moteforum, Maridalsveien og de øvrige showrommene rundt om i byen har det summet og vrimlet til langt på kveld av tidsoptimistiske innkjøpere som stresser for å holde en tidsplan som i utgangspunktet er nødt til å sprekke. Men humøret er på topp hos både innkjøpere og selgere, så stemningen er god og gemyttlig selv om det er travelt.

Og innimellom velkomne avbrekk med kundekvelder i showrommet, leverandører og kunder i Norwegian Fashion Center på båttur, hageparty i Maridalsveien og samling i atriet i Moteforum.

Her er Tekstilforums stemningsrapport i bilder fra noen av showrommene:


Just Another Agency


Stort utvalg av sko og en stadig bredere kleskolleksjon hos Bibba

Alltid travel hos Theresa i Cream

 


Lange dager også for Alf Magne Bøe og Frode Mathiesen i Fransa og Dranella


Full konsentrasjon!


God start for Lena Madsen Elgaaen i RAH Oslo


Tett mellom avtalene også hos Diana Obst i Pulz


God stemning i showrommet til Safa


Nytt mannskap og nye loakler i Maridalsveien for Tiger of Sweden


God trafikk hos Hanne Thorsen i Sisters Point

 

Nøkkelord