Du er her

København-messene forvirrer kundene

CIFF i Bella Center kjører sin messe i august fra søndag 3. til onsdag 6. august. Vision i Lokomotivværkstedet har åpent fra søndag 3. til og med tirsdag 5. august. Gallery i Forum holder på sine opprinnelige åpningstider fra onsdag 6. til fredag 8. august. Forvirrende og ødeleggende for København som messeby mener mange, både danske og norske utstillere og innkjøpere.
Av Ove Hansrud
Publisert 12.02.2014 11:00

Copenhagen Fashion Week og Dansk Fashion Institute går for en kompromissløsning med visninger fra trsdag til torsdag.

 

Copenhagen Fashion Week og Dansk Fashion Institute, som står bak visninger og show i København, er bekymret for utviklingen og har bestemt seg for å finne en kompromissløsning ved å legge showene fra tirsdag til torsdag. Men slår fast at det ikke er en optimal løsning.

 - Det skal ikke herske tvil om at vi synes det er en meget kjedelig utvikling for København at moteuken spres ut over flere dager. Vår største bekymring går på at begivenheten vannes ut, og at byen som helhet mister effekten av et event som også smitter av på alt, fra detaljhandel til restauranter og natteliv, sier Eva Kruse, direktør for Danish Fashion Institue og Copenhagen Fashion Week.

I Norge starter MOTEUKA som planlagt fra mandag 11. august. Texcon flytter sin innkjøpsmesse fram til lørdag 9. og søndag 10. august.

Kilde: Fashion Forum/Dansk Mode & Textil