Du er her

Kaffe vokser og utvider teamet

Kaffe har hatt en god utvikling i Norge de siste årene og vokser videre. Nå er Anett Bøe ansatt som fjerde medlem i Kaffes salgsteam.
Av Ove Hansrud
Publisert 31.07.2018 14:23

- Min hovedoppgave blir å selge ekspresskolleksjoner og ellers «være soldat» og overlappe de andre i teamet for å kunne ha så tett kontakt med kundene som mulig, sier Anett. Hun har lang bransjeerfaring, blant annet som butikksjef i Second Floor ved Tønsberg. Noe som gjør at hun kjenner Kaffe godt som innkjøper og butikkmedarbeider, noe hun ser på som en stor fordel.

- Seks kolleksjoner i året pluss ekspresssleveringer gjør det umulig for de tre andre selgerne å komme ut til alle de rundt 200 kundene våre kundene med alle kolleksjonene. Derfor skal Anett konsentrere seg om å selge ekspress og følge opp kunder over hele landet i tillegg til den kontakten de tre øvrige har, sier country manager Thomas Alexandersen.

Han får også inn flere nye medarbeidere. Elisabeth Jansson, som i dag driver Cream-butikk i Bodø, begynner i 50 prosent stilling som selger for Cream i Nord-Norge. Hun skal ha showrom i kjelleretasjen i butikken og skal kombinere butikkdrift og wholesale.

På Educe har Linnea Iversen Schermann gått ut i mammapermisjon, og blir erstattet av Anveig Høyer.


Linnea Iversen Schermann og Anveig Høyer

 

 

 

Anveig Høyer går inn som vikar for Linnea Iversen Schermann

Nøkkelord