Du er her

Kjøper tilbake Moods of Norway

Jan Egil Flo, Simen Staalnacke og en gruppe ansatte har kjøpt tilbake konkursboet etter Moods of Norway.
Av Ove Hansrud
Publisert 04.10.2017 14:58

Kjøpet omfatter så å si hele konkursboet, med innholdet i Moods of Norway AS og Moods Wholesale AS. Inkludert Brandstad-kjeden, Moods USA, Moods Sverige, varelager, innbo og varemerket. Jan Egil Flo slår fast at selskapet fortsatt skal ha hovedkontor og butikker i Stryn, og at de ansatte i Stryn som er blitt oppsagt i forbindelse med konkursen, og som ikke har fått ny jobb, kan få tilbake jobbene sine. En melding som blir meget godt mottatt i kommunen og lokalsamfunnet.

Inntil videre blir det satt i gang opphørssalg i alle butikkene fra kommende helg for å få realisert varelageret. Jan Egil Flo regner med at de fleste butikkene holder åpent som normalt fram til jul.

Han slår fast at det på mange måter blir back to basic og virksomhet i en mindre målestokk:

- Det koker skikkelig rundtoss nå, og det er en masse beslutninger som må tas om den videre driften. Når vi får en måned eller to på oss og får oversikt over varelager og varer på vei inn vil vi ta en beslutning om hvilke butikker som skal kjøres videre. De største butikkene blir nok lagt ned, fordi vi ikke har vareutvalg nok til å opprettholde driften som før. Det viktigste for oss nå er å opprettholde og utvikle driften av Brandstad-kjeden, som vil bli en meget viktig distribusjonskanal for Moods-varer framover. Noe engrossalg blir ikke organisert i første omgang, sier Jan Egil Flo.

 

Nøkkelord