Du er her

Klær, interiør og tilbehør

Senze of Joy er et norsk merke som ble etablert I 2005, med et bredt produktspekter: klær, tilbehør og interiørprodukter.
Av Ove Hansrud
Publisert 09.12.2015 09:45

-

 - Etter noen år med fokus på interiørprodukter ønsket vi å utvide med en kleskolleksjon. Flere av våre kunder er livsstilsbutikker med både klær og interiør. Det var derfor viktig for oss at kleskolleksjonen måtte gjenspeile den stilen kundene kjente fra før. Vi har fått meget bra respons i markedet, og er veldig takknemlig for alle nye kunder som har funnet veien til Senze of Joy det siste året, sier Hege Støkken, som har showrom i Norsk Moteforum.

- Vi kaller stilen vår for «Casual Cool» fordi vi designer klær som passer til den skandinaviske hverdagen. Vi liker det enkelt, men tøft, og tilbehøret spiller ofte en viktig rolle for at den enkelte får skapt sin individuelle stil. Senze of Joy designer også tilbehør, som smykker, vesker og skjerf.

- I kolleksjonene benytter vi mest mulig naturlige materialer som ren ull, silke, bomull og lin. Naturmaterialet gir plaggene en autentisk look som passer fint inn til den skandinaviske stilen, sier Støkken.