Du er her

Komfortabelt og sportsinspirert

Days Like This følger athleisure-trenden med sin seneste kolleksjon, Activa, som er inspirert av myke sportsgrener som ballett.
Av Redaksjonen
Publisert 02.03.2018 13:55

I Activa-kolleksjonen ser man referansene til sport i form av snøredetaljer, bukser med løs passform og strikk i linningen, vertikale stripepaneler, og omslagstopper og kjoler inspirert av ballettkostymer.

Kolleksjonen er feminin, samtidig som stilen er ledig og avslappet. Fargenyansene går fra beige og varm grå, til sart rosa, lys lilla kombinert med ulike nyanser av gult, men har også innslag av mer klassiske farger som marineblått og rødt.

Mønsterhistoriene hyller naturen med alt fra dyremotiv til blomstertrykk.

Activa er en hverdagslig kolleksjon med nøkkelplagg som kan styles for å dekke ulike behov. Shape Blouse, den feminine chiffontoppen som kommer i tre ulike varianter, er fin å style med en undertrøye og en jeans til hverdags. Kombinert med et svart skjørt og et par ankelstøvletter gjør den også jobben i litt finere anledninger.

Flere av plaggene i Activa-kolleksjonen kan bæres som sett. Plaggene i kolleksjonen er ment å kunne mikses på ulike måter for å oppnå ulike helhetsinntrykk og ulike antrekk med en komfortabel stil som samtidig er vårlig og oppdatert til ulike anledninger.

 

Nøkkelord