Du er her

Lillelam jubilerer

Lillelam markerer sitt 15 års-jubileum i år på flere måter. Blant annet med en egen jubileumskolleksjon og med egen butikk på Grünerløkka i Oslo.
Av Redaksjonen
Publisert 01.11.2019 13:15

Lillelam var pionerer ved å være først ute med å lage barneklær i merinoull av fineste kvalitet i Norge. Den gang var denne råvaren ganske ukjent i Norge. Siden da har flokken i Lillelam vært tro sitt konsept og sine verdier, som bygger på å skape varme barneklær med kjærlighet og omtanke på en bærekraftig og etisk forsvarlig måte. 

Jubileumskolleksjon

Jubileumskolleksjonen bygger på klassiske Lillelam farger med innslag av sølvfarget tråd for å understreke feiringen av 15-årsjubileet. Kolleksjonen består av sparkedress og lue for de minste barna i pudderrosa og støvet lyseblå. Dette blir en kolleksjon litt utenom det vanlige, men i kjent Lillelam stil.

Jubileumskolleksjonen kommer kun i et begrenset antall og blir å finne hos utvalgte forhandlere, hos Lillelam consept-store på Grünerløkka og på lillelam.no. 


Lillelams nye butikk på Grünerløkka

Bedriften støtter FNs bærekraftsmål og har i årenes løp samarbeidet med en rekke ideelle organisasjoner i ulike sammenhenger: SOS barnebyer, Ahead Moldova, Redd Barna, Prematurforeningen og Skiforeningen.

Lillelam er initiativtaker til en internasjonal multisenterstudie som forsker på hvilken effekt merinoull har på hud og helse. Forskningsstudien vil bli lansert i 2020/2021 

Neste mål er å jobbe for å introdusere en sirkulær forretningsmodell med gjenbruk av ull. Interessen for naturfiber, som merinoull øker. Derfor intensiveres eksportsatsingen de neste årene.

Noen milepæler i Lillelam-historien:

* Har bevist at det går an å drive lønnsomt med en bærekraftig profil

* Først med å lansere produkter i 100% merinoull for baby og barn i Norge

* Utelukkende etisk forsvarlig produksjon i alle ledd

* Eksportsatsing fra 2018 – tilstede i Skandinavia, Island og Kina

* Fra 2 til 9 ansatte

 

Nøkkelord