Du er her

Lillelam med internasjonal nettbutikk

Etter økende etterspørsel fra utlandet, åpner Lillelam opp for salg via internasjonal nettbutikk, lillelam.com.
Av Redaksjonen
Publisert 22.11.2019 10:00

- Vi opplever økende etterspørsel fra utlandet etter kvalitetsklær i ull og merkevarer med bærekraftig og etisk profil. Nettbutikken er et naturlig ledd i vår utenlandssatsing, sier markedssjef Liselott Fein. 

Nettsiden skal også være en viktig portal for å formidle og opplyse om bruken av ull og de unike egenskapene denne råvaren har. Mange land ser opp til vår livsstil, hvor naturen spiller en viktig rolle, og ønsker å få kunnskap om hvordan vi kler oss for å kunne leve slik vi gjør, uavhengig av vær og temperatur.

Vi ser frem til å ønske både nye kunder fra andre land, og eksisterende kunder med familie og venner i utlandet, og gleder oss til å gi flere barn myke og varme klær, som lages på en bærekraftig og etisk forsvarlig måte, sier Fein i en pressemelding. 

Nøkkelord
Faktaboks

Om Lillelam

Lillelam skaper varme barneklær med kjærlighet og omtanke på en bærekraftig og etisk forsvarlig måte. Lillelam er en norsk merkevare som bygger på renhet og ærlighet gjennomgående i produksjon og organisasjon. Som forvalter av en av naturens mest edle og verdifulle ressurser, anser Lillelam det som en forpliktelse å sikre verdiene optimalt og hensynsfullt fra råmateriale til ferdig plagg. Lillelam støtter FNs bærekraftsmål, som er verdens felles arbeidsplan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringer innen 2030.