Du er her

Made Well fra Close to my heart

- Pre Spring 18 kolleksjonen av Close to my heart er allerede solgt inn til mange forhandlere, vi er takknemlig for tilliten kundene viser oss, sier Siv Katralen.
Av Ove Hansrud
Publisert 03.08.2017 09:15

Spesielt siden denne kolleksjonen alltid er viet Nepal er det ekstra gledelig med generøs mottagelse.

Siv og Diana Obst har besøkt flere av fabrikkene i Kathmandu, også den nyeste med adresse i Patan som ligger litt utenfor selve hovedstaden. - En fabrikk med stort fokus på gode arbeidsforhold, vakre omgivelser og mye håndarbeid. Det er mest kvinnelige arbeidere, og de er utrolig stolte av å produsere Ashley, en av våre mest solgte gensere, forteller Siv.


Alpaca er en ny kvalitet for neste sesong

- Ashley er strikket i myk Kid Mohair på håndstrikkemaskiner, den dip dye farges, selvsagt også for hånd. Flere sjatteringer i glødende farger gjør genseren helt unik. Vårt slogan for denne leveringen er Made Well, og etter å ha sett hele produksjonsprosessen kan vi ikke være mer enig, legger hun til.

- Close to my heart er alltid sterke på farger. Palace Blue, Sugar Coral, Fandango Pink og Aqua er gjennomgående både på strikk og silkebluser. Vår merinoull står fortsatt fjellstøtt i kolleksjonen, i tillegg til nye kvaliteter som alpaca/mohair, kasjmir og silke. Sistnevnte er nytt for kommende høst, bluser og skjorter i silke/elastan. Leveringen starter allerede allerede i november, sier Siv. Og selvsagt er Mie og Mie Grand, merkets signaturskjerf i et stort utvalg av farger.


Fargingen av Ashley-modellene foregår for hånd. Siv Katralen tester metoden.

Sterk på kjoler

- Våre kjoler er vi stolte av, sier Siv. - Flatterende snitt, gode kvaliteter og størrelser som holder mål er gode tilbakemeldinger.

Hovedstyrken i denne kolleksjonen ligger på god jersey, 100 prosent lin og bomull av høy kvalitet. Strikk er også med, god basic og røffere strikk i bomull. I tillegg innlemmes print i kolleksjonen.

Jersey holder høy kvalitet, gjerne i melange farger, og er videreutviklet til et sterkt konsept. Ingen tvil om at leisure-trenden er kommet for å bli. Norske jenter elsker komfortable hverdagsplagg som kan pyntes opp ved behov. Også gir det et ungt uttrykk!

Pink i flere nyanser, Carmine Red, Peach og Khaki står sterkt i fargepaletten.

Eget show 14. august

Close to my heart og The8th har sitt eget moteshow show mandag 14.august klokken 18 i the Stage i Norwegian Fashion Center. Før showet er det mingling  i showrom

2B-01.

 

 

 

Nøkkelord