Du er her

Maya Vik fronter Lindex

For denne høstens strikkekampanje har Lindex valgt å jobbe med tre unike og inspirerende talent for å style, og vise den nye kolleksjonen. De tre fantastiske damene som alle har forskjellige personligheter, yrker og utseende er Babba Canales fra Sverige, Maya Vik fra Norge, og Phoebe Collings-James fra UK.
Av Ove Hansrud
Publisert 06.10.2017 10:45

- Maya er en moderne, moteriktig musiker, sanger og bassist som alltid inspirerer andre rundt seg. Musikk og mote går hånd i hånd, og hun vet selvfølgelig hva som er hennes stil og hva som skal til for å skape en komplett look. Vi har jobbet med henne ved flere ulike anledninger, og vi synes hennes herlige personlighet og inspirerende stil passer perfekt for denne høstkolleksjonen, sier markedssjef i Lindex, Nina Haugen.

Kolleksjonen består av høststrikk i dype juvelfarger kombinert med andre elementer som plisséskjørt i fløyel, velour-gensere og bærekraftig denim. Inspirasjonen kommer fra rene uttrykk så vel som den mer romantiske folkloren med detaljer som volanger og broderier. Svart og kamel er en viktig base i garderoben, med supplerende farger som vinrødt, rust og blågrønn.

- Jeg er veldig stolt av å kunne fronte denne spennende kampanjen og at det i tillegg er sammen med to andre talentfulle kvinner er ekstra stas. Lindex har fått en edge som jeg digger og det er gøy å få lov til å være med å vise det frem, sier Maya Vik om samarbeidet. 

 

 

Nøkkelord