Du er her

Morten blir pensjonist

Morten Granvold pensjonerer seg, og dermed vil mange føle at en viktig del av inventaret i Moteforums resepsjon blir borte.
Av Ove Hansrud
Publisert 28.06.2019 11:01

Han begynte i jobben 1. juni 1997 og har vært på plass i resepsjonen i Moteforum i 22 år og vært vert, guide og hjelper under 44 innkjøpsmesser. I løpet av den tiden har han mottatt mange merkelige spørsmål og «umulige» oppdrag fra leietakere og innkjøpere, men har alltid funnet en løsning, enten det er transport, pakker inn og ut og andre små og store ting.

- Det har vært 22 fantastiske år. Jeg har stortrives i et hyggelig og ungdommelig miljø. Da mange leietakere flyttet ut etter at Norwegian Fashion Center ble etablert, kom en representant fra huseieren og sa: Du blir vel igjen du. Morten!  Det satte jeg umåtelig stor pris på, sier Morten.


Det ble overraskelsesfest med egen pølsebod i MOteforum da Morten fylte 70 år tidligere i sommer.

Tidligere i sommer arrangerte kolleger og venner overraskelsesparty med egen pølsebod da han fylte 70. Og de aller fleste markerte dagen med å ha på seg gullkjede og halstørkle, noe som alltid er på plass rundt herr Granvolds hals.

Han har offisielt sin siste arbeidsdag i dag, 30. juni, men er på plass en dag i uken i juli. - Og hvis det er bruk for meg, er det bare å ringe!

 

Nøkkelord