Du er her

Motorsykkelklær i denim

SA1NT, et australsk klesmerke innenfor kategoriene motorsykkel og workleisure bekledning, lanseres nå i Norden med verdens første ett lags motorsykkeltøy i denim med beskyttelse.
Av Redaksjonen
Publisert 13.03.2019 09:15

- SA1NT motorsykkeltøy er utviklet for og av motorsykkelentusiaster som er lidenskapelig opptatt av sine motorsykler, men lei av at motorsykkeltøy skal gå på kompromiss med sikkerhet for å få et moderne utseende og oppleves komfortabelt. For å oppnå dette spinner vi verdens sterkeste fiber, Dyneema®, et fiber som er opptil 15 ganger sterkere enn stål, sammen med blant annet bomull for å komme frem til vårt råsterke ettlags denim motorsykkeltøy, heter det i en pressemelding fra Saint.

Det australske merket har spesialisert seg på klær som tåler det lille ekstra, men som samtidig er komfortable og ser stilige ut. Klær som egner seg like godt på jobb som når du er ute og leker med barna, eller gjør oppussing hjemme.

- Slitesterke og komfortable klær som ser stilig ut er en av grunntankene til SA1NT sin nye Workleisure kolleksjon. Gjennom å spinne Dyneema® inn i kjernen av vår denim-materiale, så har vi klart å lage plagg som er opptil 500% sterkere enn en standard denim, heter det i pressemeldingen.

Saint distribueres i Norge av Work & Leisure AS.

Nøkkelord