Du er her

Never Denim inspirert av 90-tallet

Våren hos Never Denim er en kolleksjon som er tydelig inspirert av 90-tallet, hvor alt dreier seg om den autentiske denim-looken.
Av Redaksjonen
Publisert 01.03.2018 09:15

Dette tiåret har hatt en betydelig innvirkning på denimtrenden med sine ikoniske jeans silhuetter. Never Denim har fulgt trenden ved å utvide sitt utvalg av modeller med ingen eller veldig lite stretch. Det norske merket tilbyr nå fire ulike modeller – noe for enhver smak. Det nyeste tillegget til jeanskolleksjonen er PIPER jeansen som er en feminin vintagepassform med høyt liv og rette ben.

Denim med stretch har fortsatt en viktig plass i kolleksjonen. Den skal ha følelsen av ekte denim og den skal se slitt og vintage ut. Mørke og svarte denimnyanser er viktige også denne sesongen og er å se igjennom hele kolleksjonen, samtidig som vi også ser et økt fokus på hvit denim.

WIDE er et annet tilskudd til jeansfamilien. Denne modellen er høy i midjen, kommer i to ulike vasker og bidrar til den viktigste it-silhuetten denne sesongen som er vide og utsvingte ben. (Pressemelding)