Du er her

Norhand Industri selges

Norhand Industri AS i Norheimsund selges i sin helhet til Victoria Gruppen AS fra Bergen. Begge selskapene er familieselskaper som har jobbet tett med hverandre i mange år innen salg og produksjon av personlig verneutstyr.
Av Ove Hansrud
Publisert 06.04.2018 13:51

Norhand Industri AS ble etablert i 2012 da Norheimsund Industrier AS ble delt opp. Investeringsselskapet til Janus, Gøy AS, gikk inn som eier. Norhand Industri AS har hatt en sterk utvikling under Janus-paraplyen. 2017 ble det beste året noensinne i selskapet. Gøy AS har lenge ønsket en større ramme rundt Norhand Industri AS, da markedet får stadig større konstellasjoner av konkurrenter.

Det er derfor med glede vi melder at en god bransjekollega av Norhand Industri AS nå blir ny eier, heter det i en pressemelding fra Gøy AS.

Sammen vil Victoria AS og Norhand Industri AS, begge nå selskaper i Victoria Gruppen AS, bli en betydelig aktør innen personlig verneutstyr.

Victoria AS ble etablert på Stølen 1932 som skofabrikk og er fortsatt i samme families eie. Virksomheten er en av Norges ledende leverandører av arbeidsklær og verneutstyr til alle typer offshore- og onshorebedrifter. Selskapet har hovedkontor og to avdelinger i Bergen i tillegg til avdelinger i Tromsø, Trondheim, Stavanger, Kristiansand og Drammen.

Victoria Gruppen AS består av en rekke selskaper innen handel, produksjon og eiendomsutvikling.

Norhand Industri AS og Victoria Gruppen AS vil fortsette sitt samarbeid med Janusfabrikken AS på utvikling av under- og mellombekleding til yrkesbekledingsmarkedet. Victoria Gruppen AS ønsker å la driften av Norhand Industri AS fortsette i Steinsdalen.

Nøkkelord