Du er her

Ny agent for Pieszak

Just Another Agency, som eies av Vidar Bersaas og Tore Almehagen, blir agent for det danske buksemerket Pieszak i Norge fra 1. september.
Av Ove Hansrud
Publisert 01.09.2017 09:41

- Vi ønsker å komme enda tettere på våre norske kunder og samarbeidspartnere. Derfor har vi valgt å endre vår distribusjon fra distributør til agent, sier Henriette Pieszak, CEO og Creative Director i en pressemelding.


Henriette Pieszak

Merket Pieszak er ti år i år. Siden starten i 2007 har Henriette Pieszak vært på konstant jakt etter det ultimate jeans-design som former kvinnekroppen best mulig. Hun har mer enn 25 års erfaring i motebransjen og la grunnlaget for sin pasjon for denim og jeans ved å jobbe tre år i Italia i sin ungdom på det som den gang var verdens ledende jeansfabrikk.

Henriette er entusiastisk og perfeksjonistisk: - Jeg går ned i den minste detalj, for bare det å flytte en søm eller en lomme én centimeter kan være forskjellen på om en kvinne ser godt ut, eller om hun ser fantastisk ut i et par jeans, forteller Henriette, som vet det meste om å skape den absolutt beste passformen for en feminin silhuett hvor komfort er viktig.

Hun ønsker å koble inn turboen på veksten for merket, og har derfor rustet opp Pieszak for internasjonalt salg. Tidligere i år ble Tabitha Guldbrandt Enevoldsen hentet inn for å lede det internasjonale salget. – Vi er sikre på at Tabitha med sine mange års erfaring innenfor internasjonal branding og salg i hele Europa skal være med på å sikre en sterk salgsstrategi både i nye og eksisterende markeder, sier Henriette Pieszak.

Bedre cashflow

Hun har fokus på bedre cashflow i virksomheten. – Vi skal sikre en sunn kjernevirksomhet hvor vi har fokus på å skape de riktige produktene som skaper verdi for våre kunder. Pieszak jenas er driveren i vår virksomhet, derfor er vi alltid lagerførende med de beste 20 modellene i mange farger og vasker, noe som skal sikre godt gjennomsalg og høy inntjening for våre kunder og partnere, tilføyer Tabitha. - Det er satt i gang en rekke tiltak ut fra vår salgsstrategi, så våre forventninger er høye og potensialet stort, sier hun.

Svanemerket

Nylig mottok Pieszak som første danske produsent av jeans for kvinner Nordens offisielle miljømerke, Svanemerket. Den ettertraktede lisensen gis bare til virksomheter med en produksjon som overholder de strengeste krav til både miljø- og helseforhold i hele verdikjeden.


Vidar Bersaas (t.v.) og Tore Almehagen

IVY Copenhagen

Pieszak lanserte også merket IVY Copenhagen for to år siden. Et denimmerke som henvender seg til en yngre målgruppe. Begge merkene skal fra 1. september selges av Just Another Agency, som eies av Vidar Bersaas og Tore Almehagen, med showrom både i Oslo og Bergen. – Vi ser fram mot vårt nye samarbeid med Vidar og hans team, som har lang erfaring i det norske markedet, sier Henriette.

- Vi gleder oss veldig til å komme i gang med samarbeidet med Pieszak og IVY Copenhagen i Norge. Henriette Pieszak er en av de mest dedikerte personene jeg har møtt, og den måten hun arbeider på imponerte oss fra første stund. Vi har store forventninger til samarbeidet og gleder oss til å besøke de mange kundene som allerede finnes rundt om i Norge, sier Vidar Bersaas.

Nøkkelord