Du er her

Ny landssjef i Lindex Norge

I april tiltrer Camilla Harfeld Pedersen som ny landssjef i Lindex Norge.
Av Redaksjonen
Publisert 09.01.2018 16:14

Pedersen har arbeidet innenfor detaljhandelen i nesten hele sitt yrkesaktive liv, og kommer fra Bestseller Retail hvor hun har arbeidet i ni år og hatt flere ulike lederstillinger. De siste årene har hun vært landssjef for Vero Moda-kjeden, og før dette var hun landssjef for Jack & Jones-butikkene i Norge, skriver kjeden i en pressemelding.

– Jeg er svært glad for å kunne ønske Camilla Harfeld Pedersen velkommen til Lindex. Camillas lange og brede erfaring innenfor motebransjen, samt sterke engasjement og følelse for kundemøtet kommer til å bli svært verdifullt i vår videre utvikling, og også for å styrke Lindex posisjon i Norge, sier Elisabeth Peregi, som for tiden er konserndirektør for Lindex.

Peregi vektlegger at Pedersen er en sterk leder med lang og bred erfaring fra salg.

– Hun brenner for å skape en positiv shoppingopplevelse og for å møte kundenes behov. Hvordan butikk og e-handel kompletterer og forsterker hverandre på best mulig måte er også noe hun er svært opptatt av, sier Peregi.

Pedersen selv gleder seg til å begynne i den nye stillingen.

– Jeg er imponert over den reisen og utviklingen Lindex har vært gjennom. Jeg tror at jeg, med min erfaring og engasjement, sammen med Lindex kompetente team, har de beste forutsetninger for å drive Lindex fremover, sier Pedersen.

Lindex Norge har i dag 99 butikker samt nettbutikk, og planlegger å åpne tre nye butikker i løpet av våren.

(Pressemelding)

Nøkkelord