Du er her

Ny sjef i Indiska

Karin Lindahl blir ny administrerende direktør i den svenske kjeden Indiska.
Av Redaksjonen
Publisert 28.09.2017 18:18

Karin Lindahl erstatter tidligere administrerende direktør David Rönnberg, som ble ansatt i desember 2015, skriver Indiska i en pressemelding.

Karin har en bakgrunn fra McKinsey, hvor hun jobbet med retail. Hun ble rekruttert til Indiska ved årsskiftet, og ble da ansatt som Chief Transformation Officer & Head of Large Operations. I denne stillingen hadde hun ansvar for å kjøre og koordinere den pågående endringsplanen. Deretter hadde hun rollen som salgssjef en periode.

Lindahl og Rönnberg har i løpet av de siste seks månedene jobbet tett med hverandre, og skiftet av konsernsjef vil derfor foregå på en naturlig måte for resten av organisasjonen, skriver Indiska.

– Det er med stor lidenskap for vårt tilbud, våre kunder og våre ansatte at ser jeg fram til å fortsette å utvikle selskapet til et moderne livsstilselskap, sier Karin Lindahl. – Detaljhandel er i rask forandring med digitalisering og ny kundeatferd. Vi vil fortsette å tilpasse oss de nye utfordringene i et tøft forretningsklima, sier Karin Lindahl.

David Rönnberg har under sin tid som administrerende direktør bidratt til omfattende endringer, inkludert en restrukturering av organisasjonen, avvikling av ulønnsomme butikker, gjennomgang av produktspekteret og kundetilbud, effektivitet og kostnadstilpasninger, samt lanseringen av en ny e-handelsplattform, skriver Indiska.(Retailmagasinet)

Nøkkelord