Du er her

Nytt team på SoyaConcept

Fosseide Agenturer tar over SoyaConcept i Norge etter Pål Brandsæter.
Av Ove Hansrud
Publisert 15.08.2016 11:07

- Skiftet har vært planlagt lenge i samarbeid med hovedkontoret i Danmark, så det er ingen dramatikk, men en smidig og glidende overgang som skjer i løpet av høsten, sier Brandsæter, som jobber sammen med det nye teamet under Moteuka.

Han har jobbet med SoyaConcept siden 2002, og hans danske oppdragsgivere presiserer at han har vært en viktig årsak til at merket står så sterkt i Norge i dag.

Det nye salgsteamet ledes av Petter Fosseide, som har mer enn 30 års erfaring fra bransjen. De siste 10 årene har han jobbet for BTX som selger for Brandtex.

Med seg i teamet har han Turid Grethe Stentvedt og Gry Breivik McManamy. Turid Grethe har jobbet i mange år for Inter-Sun, og nå sist for Mette Tømta, der hun bl.a. har solgt merkene Prepair og Denim Hunter. Gry er mest kjent som selger for In Town gjennom flere år.

Medarbeider på showroom/kontor blir Thea Brustad Svensson.

- Et fantastisk merke å ta over. Pål har gjort en strålende jobb gjennom mange år, så vi går til oppgaven med stor ydmykhet og skal gjøre alt for å ta vare på den gode kontakten med alle de trofaste Soya-kundene, sier Petter Fosseide.

 

Nøkkelord