Du er her

Oslo Fashion Week for 14. gang

En god blanding av gamle bekjentskaper og debutanter på Oslo Fashion Week i august. Det starter som vanlig med åpningsshow i Oslo Kongressenter tirsdag 17. august og ender med et heidundrende show med Moods of Norway fredag kveld på Kongsgården på Bygdøy.
Av Anonym
Publisert 06.08.2010 10:31

Arrangementet ”tyvstarter” med Fashion Icons, en utstilling av kunstneren Hilde Marstranders karikaturer av norske motepersonligheter i Kunstnernes Hus mandag 16. august. Mandag er det også Alpaca Society i Fossekallen restaurant på Lysaker.

 Det er fem nye designerne som får sjansen i Oslo Fashion Week denne gang: White Baron, Boquet, Mariette, elM og Helje Hamre.

 Ellers det mange kjente fjes som stiller opp. Fam Irvoll skal ha to visninger, en med barneklær og en med voksenklær. Ellers får vi se visninger fra Kristar Design, Venti Uno, Batlak og Selvig, Bjørn Borg, Linn Rene Blegeberg, Pia Haraldsen for agape, Nina Jarebrink, Armando Santos, Morami og russedress.no. Mesteparten av visningene skjer i hovedarenaen Oslo Kongressenter, men Kunstnernes Hus, Galleri Ris, Galleri Format, Fabrikken på Rodeløkka og Steen & Strøm Magasin blir også visningsarenaer.

 - Oslo Fashion Week arrangeres nå for 14. gang. Vi setter fokus på norsk klesdesign og mote. Takket være våre samarbeidspartnere, sponsorer og hovedsponsorene, DnB NOR, Redken, Max Factor, Oslo Kongressenter og MINI, er det mulig å gjennomføre OFW. Norge er et lite marked, men likevel klarer vi gjennom et godt samarbeid å produsere og koordinere over 20 visninger, eventer og parties fra 16. til 22. august, sier Pål Vasbotten.