Du er her

Panorama til Tempelhof

Panorama Berlin flytter til Tempelhof lufthavn fra januar 2020.
Av Ove Hansrud
Publisert 12.09.2019 21:06

Panorama flytter til den tidligere flyplassen sammen med nisjemessen Selvedge Run & Zeitgeist. Arrangementet går fra 14.til 16. januar.

I en pressemelding skriver Panorama:

«I lys av de vidtrekkende endringene som moteindustrien går gjennom, stilles det spørsmålstegn ved relevansen av konvensjonelle messeformater. PANORAMA Berlin etablerte seg som den ledende motemessen i Berlin Fashion Week på veldig kort tid. I løpet av de siste årene har det dukket op mange nye kjøpskanaler, både offline og online. Dagens forbrukere ønsker å føle at de blir forstått og tas på alvor, noe som tvinger fram endringer.

- Det er her Panorama Berlins nye motto «Rebel wiith a cause» kommer inn. 50 prosent av dagens billigmerker vil forsvinne det neste tiåret. Nye innovative ideer er på gang. Merker og forhandlere som har forstått at de trenger å skape verdi for forbrukerne i tråd med deres holdninger vil være de som lykkes, hevder messearrangørene.

Derfor anser Panorama seg som en rebell med en god hensikt, å legge til rette for en markedsplass og plattform som går nye veier for å imøtekomme forbrukernes nye krav.

- På Tempelhof lufthavn tilbyr nye Panorama Berlin plass til merkevarer som våge å utfordre etablerte strukturer og som innser viktigheten av verdiorientert forbrukeratferd, heter det i pressemeldingen, som etterlyser et kollektivt opprør mot tendensen mot bare å tenke bakover og den "samme gamle"-mentaliteten.

Nøkkelord