Du er her

Pardon Clothing overtar tysk motefirma

Pardon Clothing A/S, som står bak merket Pont Neuf, Åardon og Choise, har overtatt tyske Chalou GmbH.
Av Redaksjonen
Publisert 28.11.2017 12:12

Det danske motehuset Pardon Clothing A/S, som siden år 2000 har drevet de tre merkene Pardon, Pont Neuf og Choise, har overtattt det kjente tyske motefirmaet Chalou GmbH. Med på kjøpet følger navnerettigheter til Chalou, aprico og Sempre Piu samt all knowhow på blant annet  passformer og design. Pardon Clothing A/S beholder avdelingen  i Herschweiler-Pettersheim og en rekke nøkkelemedarbeidere innenfor design, logistikk og salg. Virksomheten fortsetter samarbeidet med de viktigste salgsagentene.
Chalou GmbH ble etablert i 1973, opprinneligt som yttertøyspesialist. Senere skiftet de fokus til stormote, hvor de var blant bransjens pionerer i Europa. Virksomheten har over 2.000 forhandlere og er representeret i markeder over det meste av Europa og i Russland.
CEO Claus Bentzen i Pardon Clothing ser oppkjøpet som en gevinst for alle parter - både for Pardon, for Chalou og for alle forhandlerne. Han tilføyer at overtagelsen vil sikre Chalous kunder den ønskede kontinuitet.
- Vi har en veldrevet og velstrukturert virksomhet som vil kunne få glede av den høye internasjonale kjennskapen til Chalou-mærkerne. Ikke minst i Tyskland, Russland og Sydeuropa ser vi muligheten for å ekspandere via Chalous utbredte forhandlernett. Omvendt har vi en fantastisk produksjonsplatform samt en god base i Skandinavia, hvor Chalous merker vil kunne vokse. Vi har sammenfall på en rekke salgsagenter, og jeg kan se spennende perspektiver i å utnytte synergier på både design, produksjon og salg, sier Claus Bentzen.

 

Nøkkelord