Du er her

Revolver med ny messe i januar

En ny messearena ser dagens lys i København da Revolver utvider tar i bruk messehallen Forum i januar neste år.
Av Ove Hansrud
Publisert 09.08.2019 09:09

Dermed vil Revolver fra 2020 og bestå av både Revolver i Øksnehallen og Revolver i Forum, som i tillegg til felles markedsføring, registering og guest management vil forbindes fysisk med Metro, shuttle-service, sykler og taxi.

Det kunne Revolver-gründer Christer Majbom opplyse under åpningen av Revolver denne uken.

Bakgrunnen for initiativet skyldes dels et utbredt ønske og krav til fornyelse og dels et ønske om å samle den skandinaviske bransjen sentralt i byen og under samme organisasjon.

- Vi skal fastholde og videreutvikle det positive momentum som København og skandinavisk mote opplever for tiden og dette initiativ er den eneste farbare vei fremover, tidens bransjeutfordringer tatt i betraktning,  uttaler Christian Maibom fra Revolver og fortsetter:

- Der er et stort internasjonalt fokus på skandinavisk mote, men også på vår livsstil, kunst, møbeldesign, gastronomi, samfunnsmodell og evne til grønn omstilling. København er på vegne av Skandinavia en fantastisk eksponent for alt dette. Det skal vi som bransje sørge for å utnytte i enda større grad, ved blant annet å inkludere byen og den skandinaviske livsstilen når vi inviterer til moteuke.  Av samme årsak skal messene naturligvis også være tett og sentralt plassert i sentrum av København, som med Øksnehallen og Forum.

- Revolver har de siste sesongene primært konsentreret seg om å representere en veldefinert del av de  skandinaviske merkene, da det er dise som driver trafikken av nordiske iinnkjøpere.. Samtidig er det nettopp dem som de utenlandske innkjøperne kommer til København for å opleve og kjøpe inn. Dette blir også konseptet for Revolver i Forum..

- Revolvers koncept er presist, veldefinert og avgrenset, da vi ganske enkelt mener at tiden har løpt fra de store og generiske messseprojektene. Med PFA´s kjøp av Forum er det nå blitt mulig for Revolver å tilby dette til en større del av den skandinaviske bransjen og dermed samle bransjen sentralt, men uten å fjerne diversiteten, sier Majbom.

 

 

 

Nøkkelord