Du er her

Skifter navn og satser på damene

Den norske undertøyprodusenten Comfyballs skifter navn til Comfy og satser mer på dameundertøy.
Av Redaksjonen
Publisert 21.06.2019 09:15

Navneskiftet begrunnes slik i en pressemelding:
- De siste to årene har vi introdusert flere nye modeller innenfor herre-segmentet på bakgrunn av etterspørsel fra våre primært (87%) mannlige kunder. Samtidig har vi i økende grad solgt dameundertøy, og opplever stor etterspørsel fra kvinnelig kunder. Vi viderefører vår populære Seamless Performance Superlight String, og lanserer nå 2 nye serier, begge tilgjengelig som String, Hipster og Topp;

Woman Wood: vår superkomfortable mix av Tencel® modal, kjemmet bomull og Lycra® og Woman Performance: Lett og pustende polyamid og Lycra®, ekstremt tøyelig, og vanskelig å merke at man har på!

Hvorfor comfy?

comfyballs® er varemerkebeskyttet innenfor kategorien herreundertøy i store deler av Europa og i Asia. Vi møtte på utfordringer i USA, da US Patent Office mente at et ord som inneholder «balls» var vulgært som navn på herreundertøy (fordi det i herreundertøy er baller involvert). Vi søkte i stedet om, og fikk godkjent, comfyballs® i kategorien dameundertøy. Der er det ikke baller involvert, så da var det ikke vulgært lengre. Vi føler likevel nå at tiden er over for bruk av comfyballs® på våre dameprodukter.
Med mål om å sikre også våre dameprodukter har vi nå søkt om og fått godkjent* varemerket comfyboobs® i USA, i varekategorien herreundertøy («boobs» er kun definert som vulgært for damepupper). Uformelle kundeundersøkelser tyder på at comfyboobs® blir litt vel barnslig, og det gjør seg også dårlig på annet enn topper. Derfor falt valget på comfy – superkomfortabelt undertøy for kvinner!

 

 

 

 

 

Nøkkelord