Du er her

SWIMS inspirert av nordisk klima

Det norske livsstilsmerket SWIMS lanserer nå høst- og vinterkolleksjonen Leave Your Mark, som byr på en rekke nye sko, tilbehør, klær og ytterplagg.
Av Redaksjonen
Publisert 11.04.2019 09:15

 

SWIMS er eksperter på  å skape nye versjoner av klassiske modeller som leverer både stilmessig og i utfordrende vær. I den nye høst- og vinterkolleksjonen har SWIMS samarbeidet med Anti i utformingen av det kreative konseptet. Den velkjente motefotografen Fred Jonny har fotografert kolleksjonen, og den norske stylisten John Andre Hanøy har stått for stylingen, for virkelig å fremheve følelsen av hvert plagg.

- SWIMS har skapt nye versjoner av klassiske modeller i over ti år, og denne sesongen er vi virkelig klar for å leave our mark. Vi forsetter å bygge på konseptet vårt med sko og klær i høy kvalitet, med alt fra kalosjer til regnjakker. Dette er etter min mening vår sterkeste kolleksjon noensinne. Den befester SWIMS’ posisjon som et globalt året-rundt-livsstilsmerke, sier Alexander Eskeland, medgrunnlegger og Commercial Director i SWIMS.

Ifølge Eskeland er City Hiker en av de mest banebrytende modellene i. Den er et godt eksempel på SWIMS’ allsidighet og dyktighet til å skape sko og klær som takler alle hverdagens utfordringer. Den robuste skoen har en solid gummisåle og vanntett fôr som gir godt grep og holder føttene tørre og varme. City Hiker har også en lillebror i kolleksjonen – City Hiker Low. Samme sko, samme allsidighet, men med lavere skaft som er tilpasset livet i storbyen, heter det i pressemeldingen.. 

En annen nyhet er Breeze Tennis Leather. Denne skoen har den samme fleksibiliteten, pusteevnen og allsidigheten som SWIMS’ tidligere bestselger, Breeze Tennis Knit. Høstvarianten er i tillegg laget av nubuck-skinn som gjør den vanntett, og holder skoen pen og komfortabel selv når temperaturen synker og vinteren nærmer seg. 

- SWIMS-konseptet utvikles videre med FW19-kolleksjonen. Denne sesongen har vi lagt vekt på kombinasjonen mellom mote og brukervennlighet gjennom smarte, værtilpassede klær. Vi har hentet inspirasjon fra tradisjonelt nordisk skitøy og urban storbymote, forteller Dien Nguyen, Design Director for SWIMS. 

- Med Basel Raincoat ser vi kombinasjonen mellom stil og funksjonalitet på sitt beste – en flott halvgjennomsiktig regnjakke som passer både over dresser og løstsittende antrekk, sier han.. 

 

Nøkkelord