Du er her

Syversen inn i dansk merke

Familien Syversen fortsetter å ekspandere og investerer i det danske strømpebuksemerket Dear Denier.
Av Redaksjonen
Publisert 04.11.2019 15:19

Familiebedriften Syversen AS satser offensivt. I et utfordrende marked kjøpte de tidligere i år Sveriges ledende badetøysmerke, Panos Emporio. Nå investerer de i strømpebukser, og kjøper seg inn i det danske bærekraftige merket, Dear Denier.


Hans Erik Syversen

– Syversen AS er bygget på sokker og strømpebukser, og Dear Denier har en moderne approach til kategorien, sier Hans Erik Syversen, partner i Syversen AS. Dear Denier er bærekraftige produkter, produsert i Italia, med riktig og moderne design. Dessuten er Katrine og Frederik som har startet merket to mennesker vi liker godt.

– Vi satser videre på de merkevarene vi allerede representerer, samtidig som vi ønsker å utvide porteføljen med merkevarer der vi også er inne på eiersiden. Oppkjøpet av Panos Emporio, og investeringen i Dear Denier er et ledd i en langsiktig strategi, der vi ønsker å være inne på eiersiden, sier han. Vi er allerede store på strømpebukser gjennom OROBLU, og Dear Denier passer godt inn ved siden av, med litt annerledes produkter og image. Dear Denier samsvarer også med strategien om å tilby mer bærekraftige produkter fremover.

Nordisk distributør med internasjonale merkevarer

Syversen representerer i dag merkevarer som Calvin Klein, Ralph Lauren, DKNY, OROBLU, Marlies Dekkers, Muchachomalo og SAXX. De eier merkevarene Panos Emporio, Note og Eton, og har vært med på å bygge opp merkevaren Greater Than A sammen med Aksel Lund Svindal.

– Vi er gode på merkevarebygging, logistikk og distribusjon. Selv om bransjen er svært presset står vi i den heldige situasjonen at vi har mange internasjonale aktører som ønsker å jobbe med oss. Faktisk har vi aldri hatt større pågang enn nå, sier Syversen.

– Synergier og samarbeid med produsenter og forhandlere er like viktig nå som før. Vi er kjent for å levere kvalitet og for å bygge merkevare stein for stein. Spesielt internasjonale aktører setter pris på at vi kan håndtere hele Norden og Baltikum, sier han. Vi blir også i stadig større grad en totalleverandør for kundene våre. Driver du butikk og behøver strømpebukser, sokker, undertøy++ har vi et godt utvalg, med moderne logistikk og leveranser i sesong.

Vil ta Dear Denier internasjonalt


KAthrine og Frederik

Vi skal sammen med Dear Denier videreutvikle merket og produkt, og øke distribusjonen både i Norden og internasjonalt. Katrine og Frederik har overbevist oss med sin kjærlighet til produkt, deres teft for design, og interesse for bærekraft, sier Syversen.

– Syversen-familien forstår hva jeg ønsker å oppnå med Dear Denier. De har mye kunnskap om produkt, et moderne logistikksenter, og et stort nettverk både i Norden og internasjonalt, sier gründeren Katrine Drost, som driver merket sammen med sin ektemann Frederik.

Faktaboks

Om Syversen AS

Syversen AS ble etablert i Fredrikstad i 1940, og har gjennom tre generasjoner etablert seg som en nordisk distributør av internasjonale merkevarer innen sokker, strømpebukser ogundertøy. Familiebedriften har i dag 32 ansatte og omsetter i 2019 for ca 120 millioner kroner. Syversen AS eier også merkevaren ETON socks, og badetøysmerket Panos Emporio.

Om Dear Denier

Dear Denier ble etablert I København i 2012 av  Katrine Drost Lewinsky. Hun jobbet 15 år i flere store motemerker før hun Dear Denier. Selskapet har vokst siden starten, og i 2017 forlot Katrines mann Frederik jobben i den danske finansbransjen for å gå  inn i selskapet og bidra til å realisere det som nå er familiedrømmen: å levere bærekraftige kvalitetsprodukter i en kul, moderne design til gode priser.

Dear Denier har posisjonert seg klokt og fått en unik plass som et innovativt motemerke og “the new generation of hosiery” som lager bærekraftige og funksjonelle produkter for moderne kvinner som forlanger mer holdbare og varige produkter som er laget med omtanke for planeten, naturen og menneskene.

Dear Denier arbeider med mer enn 150 detaljister I Danmark, Norge, Holland og UK, og er inne hos profilerte butikker som blant andre Birger Christensen, Nørgaard på strøget, Nué, Dr. Adams, Stoy og Bolina.