Du er her

Tar over MJM i Norge

Jan Erik Bakkli tar over som salgsansvarlig for MJ Michaelsen i Norge. Han skal ha ansvar for både dame- og herrekolleksjonen av MJM hodeplagg, hansker og skjerf.
Av Ove Hansrud
Publisert 30.10.2017 10:03

Bakkli har lang og bred salgserfaring. Etter 30 år i sportsbransjen gleder han seg til å gå inn i et nytt marked og møte nye kunder.

- Det er selvsagt masse nytt å sette seg inn i, men jeg synes motebransjen er meget interessant og trivelig. Nå har jeg fått en kickstart ved å delta på minimessene i Trondheim og Tromsø, sier han.

- Luer og hatter blir stadig mer populært, både blant menn og kvinner i alle aldre, og vi har et stort utvalg med typer og modeller som passer alle. Hansker har jo alle bruk for, og våre skjerf, spesielt de med emballasje i samme mønster som skjerfet, har solgt meget bra, En flott gaveartikkel. Og det er en fellesnevner for alle våre produkter: Mersalg! Med riktig eksponering og en bevisst holdning til mersalg blant butikkpersonalet ligger det et stort potensial for god ekstra fortjeneste i disse produktene, slår den joviale og entusiastiske trønderen fast.