Du er her

Tone Damli fronter VERO MODA

Tone Damli fortsetter som ambassadør for VERO MODA. Artisten er ansikt utad for den nye vårkolleksjonen og har valgt ut sine favoritter fra årets kolleksjon.
Av Redaksjonen
Publisert 09.02.2018 14:23

Tone Damli og VERO MODA har jobbet tett sammen for å skape en komplett vårgarderobe. Plaggene består blant annet av kjoler og sett i lekkert print, sterke farger og trendy snitt. Tone forteller mer om sine favoritter fra årets kolleksjon.

- Denne kolleksjonen er proppfull av nydelige plagg, både det romantiske og det stramme. Eg har mange favorittar, men om eg skal trekke fram noken er det gule settet med skjørt og bluse ein vinnar. Dette kan brukast på sommarparty og bryllup, men ein kan óg bryte det opp- bruke blusen og skjørtet for seg sjølv. Eg ville styla skjørtet med ei enkel kvit t-skjorte og blusen med ein kul jeans. Eg er óg ekstremt begeistra for den blomstrete pysjen – så fresht og fint. Den prikkete skjorta er óg heilt rå.

Samarbeidet med Tone Damli gjenspeiler «The Spirit of the Vero Moda Girl» hvor VERO MODA ønsker å få kvinner til å føle seg flotte og selvsikre, uansett anledning og humør.

Nøkkelord