Du er her

Trendinspirasjon på leiebasis

Det danske trendselskapet SPOTT trend & business lanserer nå trendinspirasjon på leiebasis. I desember kommer den første trendboken for damemote som designere og kreative kan leie for en tidsbestemt periode.
Av Ove Hansrud
Publisert 29.08.2016 10:14

- I mange år har vi fulgt designernes arbeid tett og levert inspirasjon til fremtidens mote. Med en trendbok som kan leies for en bestemt periode, treffer vi designernes behov på flere områder, sier Anja Gaede, medgrunnlegger av SPOTT.

Hun fortsetter:

- En trendbok tilfredsstiller designerens behov for fysisk inspirasjon med visuelle oppslag, materialer og farger. En trendbok på leiebasis reduserer designerens kostnader, idet de kun betaler for den tiden de har behov for inspirasjonen. På den måten får de ny trendinspirasjon som både er fysisk, kommersiell, økonomisk, og som opererer ut fra deleøkonomiske og mer bæredyktige prinsipper.

- Hittil har fysiske trendbøker vært en dyr engangsutgift. Med SPOTTs trendbok kan de nå leie seg inspirasjon, slik at det også er midler til reiser og seminarer. Samtidig behøver de ikke få dårlig samvittighet over at dyrt innkjøpt materiale samler støv i hyllene når sesongen er over.

For oss som produsenter av trendboken er leiekonseptet også en fordel. Vi oppnår nemlig synergi i forhold til gjenbruk, emballasje og redskaper, forteller Jakob Søndergaard, som er den andre grunnleggeren av SPOTT.

Den første trendboken til damemoten kommer i desember for sesongen spring/summer 2018. Leieprisen er 1200 danske kroner for en måned og 2800 DKK for tre måneder.

 

Nøkkelord