Du er her

Verdens lengste catwalk i København

En bedre og større messe enn noen gang og verdens lengste catwalk på 1,3 kilometer i Strøget i København. Det lover arrangørene bak Copenhagen Fashion Week, som nå skal samarbeide bedre enn før.
Av Ove Hansrud
Publisert 03.05.2010 13:15

De fire konkurrerende messearrangørene i København har endelig klart å finne fram til et samarbeid. Nå forener CIFF, Gallery, CPH Vision og Terminal 2 krefter sammen med Copenhagen Fashion Week og Dansk Mode & Textil for å gjøre messen bedre og større enn noen gang. Også danske myndigheter er med på å støtte opp om satsingen.


Verdens lengste

Verdens lengste catwalk er ett av mange tiltak for å gjøre Copenhagen Fashion Week mer attraktiv og trekke flere internasjonale utstillere og innkjøpere til byen.


Massiv markedsføring

I tillegg til den enorme catwalken blir det satt i gang en massiv markedsføringskampanje for å gjøre København-messen mer kjent i Skandinavia, Benelux-landene, Tyskland og England.

Det er blitt snakket lenge om et tettere samarbeid mellom arrangørene i København, og det kommer ikke et øyeblikk for tidlig.

Et område arrangørene absolutt bør samarbeide bedre på, er transport mellom de fire messeområdene, slik at ikke innkjøperne må bruke unødvendig mye tid og penger for å få med seg alt.