Du er her

Vorspiel og Porsche på Fornebu

Stort vorspiel lørdag 1. februar. Nærmere 30 spennende pop up-utstillere integrert i senteret og en samarbeidsavtale med Porsche som kjører kundene til neste avtale.
Av Ove Hansrud
Publisert 23.12.2019 12:32

Det er noen av høydepunktene under AW20 Norwegian Fashion Week på Fornebu.

- Dette blir en fantastisk uke, sprudler daglig leder Jannike Moe i Norwegian Fashion Center. Hun er meget godt fornøyd med å få fylt opp senteret til siste kvadratmeter og avtaler med gode samarbeidspartnere som gjør at denne uka blir innholdsrik og hyggelig for innkjøpere og våre 120 faste leietakere.

Vorspiel

Uka starter lørdag 1. februar, og klokka 18 blir det et fantastisk vorspiel. - Vi bruker Union Café i enden av bygget og samarbeider med driverne, ISS.  Her inviterer vi alle leverandører og besøkende til bl a Aperol Spritz velkomstdrink & snacks og det blir cocktailbar og musikk med DJ Solli, forteller hun.


Anja Gaede i SPOTT Trends&Business lager en grønn tråd gjennom Norwegian Fashion Week

En grønn tråd

Tema for årets fashion week er Future Heritage, med fokus på miljø og bærekraft. – En stadig større del av leverandørenes kolleksjoner er mer bærekraftige og miljøriktige enn før. Derfor legger vi opp til en tilsvarende ramme med Future Heritage, kuratert av Anja Bisgaard Gaede i Spott trends & business, som lager en grønn tråd gjennom hele arrangementet. Med blant annet smakebiter av kolleksjonene presentert på mannekenger og trend- og innkjøpsråd på boards rundt om i lokalene, sier Moe.

Dette er i forlengelsen av de innkjøps- og trendguidene hun lager for Tekstilforum.

Gratis, kortreiste pølser

- Hver morgen serverer vi en vitaminrik forfriskning, og hver ettermiddag serverer vi gratis, kortreiste pølser fra Rosenberg Spiseforretning på Lillestrøm.

Det blir ellers en smakfull og sunn buffet lunsj i Union Café  hver dag fra 11.30 – 15.30.


Porsche stiller ut biler på torget på Fornebu og kjører innkjøperne til neste avtale.

Porsche kjører

- Vi har inngått et samarbeid med Porsche Center Asker & Bærum, som stiller med 3 El- og hybridbiler som kjører våre innkjøpere til neste avtale, hele uken. Og de bilinteresserte vil få anledning til å se nærmere på ulike Porschemodeller som står utstilt på torget.


Rayvolt Bikes stiller ut sine elsykler og gir muligheter for prøvekjøring

Prøvekjør elsykkel

Et annet miljøvennlig innslag blir utstilling av meget spesielle og kule el-sykler fra Rayvolt Scandinavia. Rayvolt Premium Bikes skiller seg garantert ut fra mengden av det vi tradisjonelt oppfatter som elsykler. De blir stående utstilt hele uka, og det blir rik anledning til prøvekjøring.

God tilgjengelighet

- Det er enkelt å ta seg med buss fra sentrum, Skøyen eller Lysaker stasjon til Fornebu, med hyppige avganger. For dem som kommer med egen bil er det rimelig parkering bak senteret, og parkeringshus med ordinære priser i kjelleren, sier Moe.

 

Nøkkelord