Du er her

Womens Department i Høyer Eger

Høyer Eger satser videre og fortsetter oppgraderingen. Etter noen intense måneder kan Ørnulf Høyer og hans medarbeidere ønske velkommen til nye Womens Department.
Av Redaksjonen
Publisert 31.10.2017 09:15

Avdelingen er på 1500 kvadratmeter, og strekker seg over to etasjer. I tillegg til en helt ny tredje etasje er det også en nyoppusset By Malene Birger shop, samt oppgraderte shop-in-shops fra merker som Baum und Pferdgarten, Munthe, Stine Goya, Designers Remix og Høyers eget merke MAUD.

- Vi er selvfølgelig utrolig stolte av den nye avdelingen vår, sier Ørnulf Høyer. - Per i dag er det ingen andre som kan tilby den merkevaremixen vi har på Høyer Eger, og med denne nysatsningen viser vi at vi vil, tør og skal satse på mote i dagens marked.

Nytt er også ”Business Woman” – en shop-in-shop med et utvalg av dresser og andre klassiske jobbrelaterte antrekk.

- Tanken er at du skal kunne komme inn her og lett kunne finne det du måtte trenge til enhver anledning i den prisklassen som passer lommeboken din. Vi fokuserer på personlig og tett service – vårt motto om at det å shoppe hos Høyer skal gi deg en «wow-opplevelse» er noe vi jobber knallhardt hver eneste dag for å opprettholde, sier Rune Fjellheim, som er daglig leder hos Høyer Eger.

Womens Department er lokalisert i andre og tredje etasje på Høyer Eger, og tilbyr merker som Ganni, Baum und Pferdgarten, Designers Remix, MAUD, Alexander Wang, KENZO m.m (Pressemelding)

Nøkkelord