hm-sport-lite
hm-sport-lite

H&M satser på sport

H&M Sport-kolleksjonen er større enn tidligere, og sortimentet er bredere. Det satses på trening i H&M.

Publisert

- Nå har vi tatt steget og laget mer funksjonelle plagg, som kvalitetsmessig er helt på linje med de kjente sportsmerkene, sier Marie Fredros, som er designer for H&M Sport.

– Jeg trener selv mye, og jeg trener bare i dette. Så jobber vi også steinhardt med kvalitet. Det er ikke unikt for sportskolleksjonen, men et stort arbeid som pågår i hele H&M, legger hun til.

Vårens H&M Sport-kolleksjon for dame er feminin og funksjonell, med en miks av knallfarger og pasteller eller sporty gråmeleringer. Mye kan brukes på tvers av ulike treningsformer, men det finnes også modeller som er spesielt designet for spesifikke typer trening – som løp, høypuls, sykkel, svømming, tennis og yoga.

– Norge er et veldig treningsbevisst land, og det er mange sportselementer i motebildet. Folk er opptatt av å oppdatere treningsgarderoben, de tar ikke på seg hva som helst. I tillegg vil de gjerne kle seg for ulike treningsformer, og føle seg pene og freshe, sier Marie Fredros.

– KappAhl, Cubus, Gina Tricot… Det virker som alle de store motekjedene kommer med sportskolleksjoner nå?

– Norge er jo et sporty land, og det er dette landet mange gjør det i! Du ser nok ikke den samme tendensen i Frankrike og Spania, sier Marie Fredros. Hun presenterte nylig vårkolleksjonen for pressen, og høstet mange rosende kommentarer. Det eneste negative var at størrelsene virket noe små og smale. De som virkelig trenger å komme i gang med treningen, vil neppe finne like mye å velge i hos H&M.